mobilier Casă

Printr-un serviciu profesionist de consiliere vă suntem alături pentru a găsi împreună soluții optime de mobilări complete ale unei locuințe.
Vă oferim soluții adaptate nevoilor dumneavoastră din producția proprie și mobilier import Germania & Italia.


producție
Mobilier personalizat

Valoarea mărcii Integra este dată de designul modern și de funcționalitatea tehnică, oferind, cu o atenție deosebită asupra detaliilor, soluții personalizate și standardizate de mobilare. Mobilierul producție proprie este realizat pe baza proiectelor concepute de specialiști tehnici și designeri.

Cu o experiență de peste 17 ani, grupul Integra a avut întotdeauna misiunea oferirii unor produse și soluții de mobilare complete, fără compromisuri, la prețuri corecte.

import
Mobilier germania

Am ales cu grijă marci germane cu tradiție în producția de mobilier pentru a putea oferi o gamă completă de produse de înaltă calitate cu soluții inovatoare și un excepțional raport calitate-preț.

Întrega productțe a furnizorilor noștri este realizată în Germania și este orientată spre implementarea unor standarde de caliatate ”Made in Germany”.

import
Mobilier Italia

În dorința de a adăuga portofoliului nostru de produse designul și stilul mobilierului italian am selectat branduri importante producătoare de mobilier din Italia completând astfel gama noastra de produse cu mobilier de calitate la prețuri competitive.

Aceste mărci sunt doar câteva dintre cele oferite în Timișoara:  Cucinesse, Samoa, La Segiolla, 100x100 Classico, Pianca, Materassia, B&B Living, Besana Mochette, L'Oca Nera, Duebi, Italian Business.

Mobilier producție proprie

Mobilier produs în Germania

Mobilier produs în Italia

bucătării
living
canapele
dormitor
dressing & hol
mese & scaune
tineret