iNTEGRA - SERVICII

01. Design Interior

Inainte de a fi arhitecti sau designeri suntem creatori de spatii si suntem aici pentru a gasi solutia perfecta pentru a va oferi interiorul visat. Pentru asta este nevoie de timp, creativitate si experienta. Sunt multe elemente care trebuie puse in balanta pentru a face posibila atmosfera ideala a unui interior: functiunea, ergonomia, volumetria, cromatica, lumina, materialitatile …bugetul.

Experienta noastra din ultimii peste 15 ani din domeniul constructiilor, dezvoltarilor imobiliare, productie si retail cu mobilier, amenajari interioare va asigura un partener potrivit.

Ne propunem sa va furnizam nu doar proiecte frumoase si functionale, ne propunem sa va oferim solutia completa pentru a putea implementa aceste proiecte, pentru ca ceea ce desenam sau modelam 3D sa poata deveni realitate.

Promisiunea noastra este ca vom incerca sa intelegem fiecare proiect in particularitatea lui si sa oferim solutia personalizata care raspunde cel mai bine cerintelor.

Proiectele pe care le oferim pot include servicii complete – recompartimentare / refunctionalizarea spatiilor, selectie de materiale, planuri tehnice – electrice, instalatii, mobilare, proiectare mobilier – incluzand toate detalierile necesare executiei, selectie de materiale, finisaje, corpuri iluminat, selectie decoratiuni… sau variante mai restranse, in functie de necesitati.

02. Proiectare Mobilier

Pentru cei care au interiorul deja amenajat si isi doresc doar proiectul pentru mobilier, experienta nostra in productia de mobilier cat si design de produs, ne califica pentru realizarea proiectelor personalizate care ofera solutia tehnica adecvata eventualelor particularitati ale spatiului, modularea ergonomica, echilibrata si armonioasa a mobilierului, selectia materialelor adecvate, solutiile tehnice detaliate pentru executie.

Acest proiect va va ajuta in discutiile cu producatorii pe care ii aveti in vedere pentru executia mobilierului. Toate proiectele noastre vor fi insotite, daca doriti, si de o calculatie de la unul dintre partenerii recomandati de noi pentru productia (executia) mobilierului.

Daca doriti un mobilier cu detalii mai elaborate, cu finisaje mai speciale decat ceea ce poate oferi piata locala, proiectul de mobilier poate presupune si adaptarea in interiorul dvs a mobilierului modular din import din portofoliul nostru de producatori externi din Italia sau Germania – mobilier pentru bucatarie, mobilier modular pentru living, dormitoare, camera de dressing, camera pentru copii/tineret, mobilier pentru birou.

03. Adaptarea unui proiect de design

Apreciem discutiile cu designerii si arhitectii dvs., ne plac colaborarile si participarea in proiecte provocatoare.

Exista situatii in care arhitectul care v-a proiectat locuinta sau sediul firmei a oferit si un proiect la nivel conceptual de mobilare (volumetrie si concept) sau situatia in care ati colaborat cu un designer pentru un proiect de amenajare interioara in care nu ati solicitat detalierea tehnica a mobilierului. Aceste proiecte trebuie adaptate din cauza unor particularitati ale spatiului, a particularitatilor materialelor, accesoriilor si sistemelor specifice pentru mobilier si a limitarilor tehnice din atelierele de productie. Putem fi liantul care face legatura intre conceptul arhitectului / designerului si producatorul de mobilier, vom avea astfel grija ca detaliile care personalizeaza proiectul lor si care fac diferenta estetica sunt evidentiate, astfel incat sa le respectam viziunea.

04. Solutii de mobilare

De-a lungul celor aproape 20 ani de experienta in retail cu mobilier si solutii de amenajari interioare am legat colaborari solide cu producatori importanti de mobilier si marfuri conexe diverse din tara si din Europa.

Portofoliul nostru bogat de parteneri interni si externi va ofera solutii adecvate oricarui buget, pentru o mare gama de produse: mobilier, canapele si fotolii, saltele, paturi, usi de interior, corpuri de iluminat, scaune de birou…

Daca doriti un mobilier cu detalii mai elaborate, cu finisaje mai deosebite decat poate oferi piata locala, putem adapta si proiecta in interiorul dvs mobilier modular din import – mobilier pentru bucatarie, mobilier modular pentru living, dormitoare, camera de dressing, camera pentru copii/tineret, mobilier pentru birou.

Va putem ajuta in identificarea produsele care vor pune cel mai bine în valoare amenajarea, pe care vi le putem procura din productia locala sau din import.