mobilier personalizat
Casă, birou, hotelier & comercial

INTEGRA vă pune la dispoziție soluții unicat de mobilare astfel încât acestea să raspundă specificului nevoilor dumneavoastră.
De la mobilier de casă sau de birou și până la cel hotelier sau pentru spații comerciale, INTEGRA vă oferă soluții personalizate la standard european.


producție
Mobilier personalizat

Valoarea mărcii Integra este dată de designul modern și de funcționalitatea tehnică, oferind, cu o atenție deosebită asupra detaliilor, soluții personalizate și standardizate de mobilare. Mobilierul producție proprie este realizat pe baza proiectelor concepute de specialiști tehnici și designeri.

Cu o experiență de peste 17 ani, grupul Integra a avut întotdeauna misiunea oferirii unor produse și soluții de mobilare complete, fără compromisuri, la prețuri corecte.

import
Mobilier germania

Am ales cu grijă marci germane cu tradiție în producția de mobilier pentru a putea oferi o gamă completă de produse de înaltă calitate cu soluții inovatoare și un excepțional raport calitate-preț.

Întrega productțe a furnizorilor noștri este realizată în Germania și este orientată spre implementarea unor standarde de caliatate ”Made in Germany”.

import
Mobilier Italia

În dorința de a adăuga portofoliului nostru de produse designul și stilul mobilierului italian am selectat branduri importante producătoare de mobilier din Italia completând astfel gama noastra de produse cu mobilier de calitate la prețuri competitive.

Aceste mărci sunt doar câteva dintre cele oferite în Timișoara:  Cucinesse, Samoa, La Segiolla, 100x100 Classico, Pianca, Materassia, B&B Living, Besana Mochette, L'Oca Nera, Duebi, Italian Business.

Mobilier producție proprie

Mobilier produs în Germania

Mobilier produs în Italia

casă
birou
hotelier și comercial